Смакота до свята: курячі ковбаски з картоплею та домашнім соусом

Більше рецептів шукайте на сайті: smachnonews.24tv.ua

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Апетитна Серце з рук

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ковбаски курячі з часничком

Ковбаски курячі з часничком
Дізнатися більше

Складові

✖4
Ковбаски курячі з часником від ТМ «Наша Ряба Апетитна» 1 упаковка
Картопля 600 г
Оливкова олія 40 мл
Часник 2 зубчики
Розмарин 1 гілочка
Сіль до смаку
Перець чорний до смаку
Соус
Томатна паста 150 мл
Вода 100 мл
Цукор 2 ч. л.
Часник 2 зубчики
Перець чорний до смаку
Сіль до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Почніть приготування страви з соусу. Для цього розігрійте пательню, викладіть на неї томатну пасту та обсмажте 2 хвилини, додайте воду.

  2. Перемішуйте та додайте решту інгредієнтів: спеції та часник, пропущений через прес.

  3. Картоплю помийте та очистіть від шкірки. Наріжте на скибки.

  4. Висипте її у тарілку, полийте олією та посипте спеціями.

  5. Викладіть на велике деко ковбаски та розставте поруч картоплю.

  6. Випікайте картоплю з ковбасками при температурі 170 °С 30 хвилин.

  7. Подавайте страву разом із домашнім соусом.