Курячі ніжки по-грецьки з оливками та лимоном

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Петрушка 30 г
Оливки 30 г
Йогурт 100 г
Лимон 1 шт.
Часник 1 зубчик
Оливкова олія 1 ст. л.
Орегано 1 ч. л.
Сіль, чорний перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Змішуємо йогурт та оливкову олію.

  2. Додаємо часник, сіль, перець, орегано та оливки.

  3. Натираємо цедру лимона на маленькій терці та додаємо 2 ст. л. лимонного соку.

  4. Дрібно нарізаємо петрушку і додаємо до маринаду.

  5. Маринуємо курку та ставимо у холодильник на 1 годину.

  6. Запікаємо у духовці протягом 30 хв при температурі 190°С.