Курячі шлуночки тушковані у сметані

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖2
Курячі шлуночки 650 г
Сметана 1 ст.л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Зелень до смаку
Рослинна олія до смаку
Перець до смаку
Сіль до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цибулю подрібнити та смажити на олії до золотавого кольору.

  2. Шлуночки промити та дрібно порізати. Тушкувати у власному соку в глибокій пательні на повільному вогні близько 50 хвилин. Якщо сік випарується – додати трохи води. Додати сметану, сіль та перець. Довести до кипіння.

  3. Подавати у глибокій тарілці та посипати свіжою зеленню.