Курячий рол

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ніжка

Ніжка
Дізнатися більше

Складові

✖2
Ніжка 1 шт
Перець болгарський 1/2 шт
Лаваш вірменський 1 шт
Огірок 1 шт
Лимон 1/2 шт
Сіль за смаком
Перець за смаком
Олія оливкова 25 г
Листя салату 50 г
Кріп 3 гілочки

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячу ніжку бажано приготувати заздалегідь. Для цього її потрібно натерти сіллю і перцем і запекти у духовці при температурі 160-180 до готовності.

  2. Овочі вимити, перець нарізати соломкою, огірок півкільцями, листя салату нарвати руками.

  3. Відокремити м'ясо курки від кістки і нарізати соломкою.

  4. Приготувати соус: оливкову олію змішати з соком лимона, посолити, додати рублений кріп. Все ретельно змішати.

  5. Перець, огірок, лист салату і м'ясо курки змішати з соусом.

  6. Лаваш розрізати на 2 рівні частини.

  7. У кожну частину розкласти отриману суміш ближче до одного з країв.

  8. Низ лаваша підвернути і закрутити трубочкою.

  9. Обсмажити рол на сковороді без олії впродовж декількох хвилин.