час приготування
1 година
кількість
2персони
|
|
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
25 г |
|
50 г |
|
3 гілочки |
Курячу ніжку бажано приготувати заздалегідь. Для цього її потрібно натерти сіллю і перцем і запекти у духовці при температурі 160-180 до готовності.
Овочі вимити, перець нарізати соломкою, огірок півкільцями, листя салату нарвати руками.
Відокремити м'ясо курки від кістки і нарізати соломкою.
Приготувати соус: оливкову олію змішати з соком лимона, посолити, додати рублений кріп. Все ретельно змішати.
Перець, огірок, лист салату і м'ясо курки змішати з соусом.
Лаваш розрізати на 2 рівні частини.
У кожну частину розкласти отриману суміш ближче до одного з країв.
Низ лаваша підвернути і закрутити трубочкою.
Обсмажити рол на сковороді без олії впродовж декількох хвилин.