час приготування
35 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
1 шт. |
|
160 г |
|
50 г |
|
200 г |
|
150 г |
|
40 г |
|
20 г |
|
40 г |
ЗАПРАВКА: Змішуємо всі інгредієнти для заправки.
САЛАТ: Беремо стегна, солимо їх та підсмажуємо. Курку та бринзу нарізаємо кубиками.
Горіхи підсушуємо в духовці протягом 10 хвилин при 180 °С.
Перець солодкий нарізаємо смугами.
Апельсин очищуємо від шкірки та обережно нарізаємо філейну частину скибочками.
Викладаємо в тарілку листя салату, потім перець, фету, курку, горіхи, апельсин. Збризкуємо заправкою та подаємо.