Салат з філе стегна та апельсином

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегна курячі «Наша ряба» 4 шт.
Апельсин 1 шт.
Бринза 160 г
Горіх волоський 50 г
Листя салату 200 г
Перець солодкий консервований 150 г
Заправка
Оцет бальзамічний темний 40 г
Мед 20 г
Олія оливкова 40 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. ЗАПРАВКА: Змішуємо всі інгредієнти для заправки.

  2. САЛАТ: Беремо стегна, солимо їх та підсмажуємо. Курку та бринзу нарізаємо кубиками.

  3. Горіхи підсушуємо в духовці протягом 10 хвилин при 180 °С.

  4. Перець солодкий нарізаємо смугами.

  5. Апельсин очищуємо від шкірки та обережно нарізаємо філейну частину скибочками.

  6. Викладаємо в тарілку листя салату, потім перець, фету, курку, горіхи, апельсин. Збризкуємо заправкою та подаємо.