Курячий салат з селерою та морквою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 300 г
Селери корінь маринований 200 г
Морква по-корейськи 200 г
Капуста пекінська 100 г
Кунжут
Соус кунжутний:
Цибуля ріпчаста 80 г
Паста кунжутна 80 г
Соєвий соус 40 г
Олія рослинна 100 г
Цукор 20 г
Оцет винний 40 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. СОУС:

  2. Нарізаємо цибулю будь-яким способом і підсмажуємо на пательні. Кладемо її разом з усіма іншими інгредієнтами у блендер та подрібнюємо до однорідної маси.

  3. САЛАТ:

  4. Відварюємо куряче філе та розбираємо його на волокна. Цибулю обсмажуємо.

  5. Капусту нарізаємо соломкою.

  6. Тепер усі інгредієнти салату змішуємо з соусом, викладаємо на тарілку та посипаємо кунжутом.