Секрет святкового смаку: курячий шашлик з особливим соусом дзадзикі

Більше рецептів шукайте на сайті: smachnonews.24tv.ua

 

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Апетитна Серце з рук

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шашлик з філе «Зелень та цибуля»

Шашлик з філе «Зелень та цибуля»
Дізнатися більше

Складові

✖4-6
Курячий шашлик «Зелень та цибуля» ТМ «Наша Ряба Апетитна» 2 кг
Грецький йогурт 200 г
М'ята 2 гілочки
Огірок 1 шт.
Часник 2 зубчики
Сіль до смаку
Перець чорний до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розігріваємо духовку до 180 °С.

  2. Нанизуємо шашлики на шпажки та викладаємо на деко. Запікаємо 30 хвилин до готовності. Можна скористатися режимом «гриль».

  3. Для соусу змішуємо дрібно нарізаний часник, листочки м’яти (за бажанням), огірок та заправляємо спеціями і йогуртом.

  4. Подаємо готовий курячий шашлик з соусом та кільцями цибулі (за бажанням).