Курячий суп із грибами та локшиною

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ніжка

Ніжка
Дізнатися більше

Складові

✖6
Ніжка 3 шт.
Гриби 500 г
Локшина-павутинка 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник 3 зубці
Кріп 3-5 гілочок
Морква 1 шт.
Лавровий лист 3 шт.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. У каструлю з холодною водою покласти курячі ніжки та варити на слабкому вогні 1-1,5 години. Ретельно прочистити та промити гриби, нарізати їх великими шматками і через 40 хв. від початку варіння юшки додати в каструлю до м'яса.

  2. Коли бульйон почне виділяти піну – зняти її столовою ложкою.

  3. Цибулю і моркву накришити дрібними кубиками і додати в суп, потім локшину-павутинку. Варити ще 5-10 хвилин. Посолити, поперчити, додати лавровий лист і в кінці – давлений часник і крупно нарізаний кріп.

  4. Смакує з тостами, підсмаженими на вершковому маслі та натертими часничком.