час приготування
2 години
кількість
6персон
|
|
|
3 шт. |
|
500 г |
|
200 г |
|
1 шт. |
|
3 зубці |
|
3-5 гілочок |
|
1 шт. |
|
3 шт. |
|
за смаком |
|
за смаком |
У каструлю з холодною водою покласти курячі ніжки та варити на слабкому вогні 1-1,5 години. Ретельно прочистити та промити гриби, нарізати їх великими шматками і через 40 хв. від початку варіння юшки додати в каструлю до м'яса.
Коли бульйон почне виділяти піну – зняти її столовою ложкою.
Цибулю і моркву накришити дрібними кубиками і додати в суп, потім локшину-павутинку. Варити ще 5-10 хвилин. Посолити, поперчити, додати лавровий лист і в кінці – давлений часник і крупно нарізаний кріп.
Смакує з тостами, підсмаженими на вершковому маслі та натертими часничком.