Курячий суп з квасолею

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖6
Стегно 3 шт. (без кістки)
Квасоля консервована 500 г
Картопля 2 шт
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Морква 1/2 шт
Томатна паста 1 ст. л.
Кінза 1 пучок
Петрушка 1 пучок
Олія рослинна 20 г
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі стегна промити й нарізати середнім кубиком.

  2. Цибулю порізати дрібним кубиком, моркву натерти на тертці.

  3. Картоплю нарізати середнім кубиком.

  4. У каструлі або казанку (краще готувати на багатті, але можна і на плиті) розігріти олію й обсмажити стегна протягом 10-15 хвилин на середньому вогні.

  5. Додати цибулю, моркву і смажити протягом 5 хвилин.

  6. Додати томатну пасту і обсмажувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи.

  7. Залити водою і після закипання додати картоплю і варити ще 15 хвилин.

  8. Додати консервовану квасолю і варити 20 хвилин.

  9. Довести до смаку, додавши сіль і перець.

  10. Додати подрібнену зелень і зняти з вогню. **Порада від шеф кухаря: для пікантності смаку можна взяти поліно з багаття, оббити його від попелу і на 10 секунд опустити в казанок з супом. Він вийде з дуже насиченим смаком і відмінним ароматом!