час приготування
1 година 30 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
3 шт. (без кістки) |
|
500 г |
|
2 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
1 ст. л. |
|
1 пучок |
|
1 пучок |
|
20 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курячі стегна промити й нарізати середнім кубиком.
Цибулю порізати дрібним кубиком, моркву натерти на тертці.
Картоплю нарізати середнім кубиком.
У каструлі або казанку (краще готувати на багатті, але можна і на плиті) розігріти олію й обсмажити стегна протягом 10-15 хвилин на середньому вогні.
Додати цибулю, моркву і смажити протягом 5 хвилин.
Додати томатну пасту і обсмажувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
Залити водою і після закипання додати картоплю і варити ще 15 хвилин.
Додати консервовану квасолю і варити 20 хвилин.
Довести до смаку, додавши сіль і перець.
Додати подрібнену зелень і зняти з вогню. **Порада від шеф кухаря: для пікантності смаку можна взяти поліно з багаття, оббити його від попелу і на 10 секунд опустити в казанок з супом. Він вийде з дуже насиченим смаком і відмінним ароматом!