час приготування
1 година
кількість
2персони
|
|
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
100 г |
|
20 г |
|
20 г |
|
1 зубчик |
|
1/2 шт |
|
20 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе помити, розрізати вздовж на три частини, посолити, поперчити, натерти рубаним часником і рослинним маслом.
Обсмажити філе в сітці на вугіллі по 5-7 хвилин з кожного боку.
Остудити філе і нарізати середнім кубиком.
Цукіні нарізати кільцями товщиною 0,5 см і так само обсмажити.
Кінзу і петрушку дрібно посікти. Помідор нарізати тонко півкільцями (пластинками).
У глибокій мисці розім'яти бринзу, додати подрібнену зелень, куряче філе і сік лимона. Усе ретельно перемішати.
Лаваш розрізати на дві рівні частини.
У лаваш (ближче до краю) викласти цукіні, зверху половину сирної маси з м'ясом, потім помідор.
Загорнути, щоб вийшов прямокутний конверт.
Викласти на сітку і обсмажити на вугіллі з двох сторін по 3-5 хвилин.