Лаваш із зеленню та бринзою

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 1 шт
Лаваш вірменський 1 шт
Цукіні 1/2 шт
Помідор 1/2 шт
Бринза 100 г
Петрушка 20 г
Кінза 20 г
Часник 1 зубчик
Лимон 1/2 шт
Олія рослинна 20 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Цукор за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе помити, розрізати вздовж на три частини, посолити, поперчити, натерти рубаним часником і рослинним маслом.

  2. Обсмажити філе в сітці на вугіллі по 5-7 хвилин з кожного боку.

  3. Остудити філе і нарізати середнім кубиком.

  4. Цукіні нарізати кільцями товщиною 0,5 см і так само обсмажити.

  5. Кінзу і петрушку дрібно посікти. Помідор нарізати тонко півкільцями (пластинками).

  6. У глибокій мисці розім'яти бринзу, додати подрібнену зелень, куряче філе і сік лимона. Усе ретельно перемішати.

  7. Лаваш розрізати на дві рівні частини.

  8. У лаваш (ближче до краю) викласти цукіні, зверху половину сирної маси з м'ясом, потім помідор.

  9. Загорнути, щоб вийшов прямокутний конверт.

  10. Викласти на сітку і обсмажити на вугіллі з двох сторін по 3-5 хвилин.