Мексиканське буріто з м'ясом курячих гомілок і йогуртовим соусом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт. (150 г )
Тортилья 4 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Кукурудза консервована 0,5 банки
Томати у власному соку 150 г
Часник 4 зубчики
Петрушка 0,5 пучка
Йогурт несолодкий 100 мл
Олія для обсмажування
Сіль за смаком
Перець чилі або суміш перців за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Запікаємо курку у духовці з сіллю і перцем чилі чи сумішшю перців.

  2. Відділяємо м'ясо від кісток — так воно збережеться максимально соковитим.

  3. Нарізаємо цибулю півкільцями, перець соломкою.

  4. Розігріваємо на сковороді олію, викладаємо цибулю та солодкий перець і обсмажуємо протягом 2 хв.

  5. Додаємо курку з кукурудзою і томатами.

  6. Тушкуємо ще кілька хвилин і додаємо трохи петрушки.

  7. Для соусу змішуємо у блендері йогурт з часником і петрушкою, приправляємо за смаком сіллю та перцем.

  8. Викладаємо на тортилью начинку і соус, згортаємо її у роли.