час приготування
2 години
кількість
1персона
|
|
|
4 шт. (150 г ) |
|
4 шт. |
|
1 шт. |
|
2 шт. |
|
0,5 банки |
|
150 г |
|
4 зубчики |
|
0,5 пучка |
|
100 мл |
|
для обсмажування |
|
за смаком |
|
за смаком |
Запікаємо курку у духовці з сіллю і перцем чилі чи сумішшю перців.
Відділяємо м'ясо від кісток — так воно збережеться максимально соковитим.
Нарізаємо цибулю півкільцями, перець соломкою.
Розігріваємо на сковороді олію, викладаємо цибулю та солодкий перець і обсмажуємо протягом 2 хв.
Додаємо курку з кукурудзою і томатами.
Тушкуємо ще кілька хвилин і додаємо трохи петрушки.
Для соусу змішуємо у блендері йогурт з часником і петрушкою, приправляємо за смаком сіллю та перцем.
Викладаємо на тортилью начинку і соус, згортаємо її у роли.