час приготування
3 години
кількість
4персони
|
|
|
300 г |
|
200 г |
|
50 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
1 л |
|
1 гілочка |
|
50 г |
|
за смаком |
Сухі гриби замочуємо у воді на 1 годину. Потім відварюємо протягом 30 хвилин. Паралельно відварюємо до готовності рис.
Капусту розбираємо на листя та відварюємо. Куряче стегно відварюємо, відділяємо від кісткок та двічі перекручуємо через м’ясорубку.
Цибулю нарізаємо маленькими кубиками, моркву натираємо на тертку і пасеруємо їх разом на олії.
Змішуємо варений рис, пасеровані овочі, половину грибів та м’ясо. Отриману суміш солимо та перчимо.
Скручуємо маленькі голубці і викладаємо їх у форму для запікання.
Заливаємо вершками, додаємо другу половину грибів, підсолюємо та, накривши кришкою, запікаємо 1 годину при температурі 180 °С. Посипаємо кропом та подаємо.