час приготування
25 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
400 г |
|
30 г |
|
50 г |
|
за смаком |
|
1 шт |
|
10 г |
|
(для смаження) |
|
150 г |
|
50 г |
|
400 г |
|
5 г |
Готуємо грибний соус: гриби нарізаємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору, додаємо вершки, сіль / перець, дрібно нарізану зелень і доводимо до кипіння.
В рублене філе додаємо білі сухарі, яйце, обсмажену цибулю, сіль / перець.
Формуємо з фаршу кульки по 100 - 120 г, паніруємо в борошні й обсмажуємо до золотистого кольору.
Обсмажені мітболи заливаємо вершково-грибним соусом і тушкуємо до готовності.