Мітболи з грибним соусом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе рублене для котлет

Філе рублене для котлет
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе рублене для котлет ТМ «Наша Ряба» 400 г
Сухарі білі 30 г
Цибуля ріпчаста 50 г
Сіль / перець за смаком
Яйце 1 шт
Борошно 10 г
Олія (для смаження)
Соус грибний
печериці 150 г
цибуля 50 г
вершки 30% 400 г
зелень 5 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо грибний соус: гриби нарізаємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору, додаємо вершки, сіль / перець, дрібно нарізану зелень і доводимо до кипіння.

  2. В рублене філе додаємо білі сухарі, яйце, обсмажену цибулю, сіль / перець.

  3. Формуємо з фаршу кульки по 100 - 120 г, паніруємо в борошні й обсмажуємо до золотистого кольору.

  4. Обсмажені мітболи заливаємо вершково-грибним соусом і тушкуємо до готовності.