Мітболи з грибним соусом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе куряче ТМ «Наша Ряба» 400 г
Сухарі білі 30 г
Цибуля ріпчаста 50 г
Сіль / перець до смаку
Яйце 1 шт
Борошно 10 г
Олія (для смаження)
Соус грибний
Печериці 150 г
Цибуля 50 г
Вершки 30% 400 г
Зелень 5 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо грибний соус: гриби нарізаємо скибочками і обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору, додаємо вершки, сіль / перець, дрібно нарізану зелень і доводимо до кипіння.

  2. Філе куряче нарізаємо на дрібні шматочки та додаємо білі сухарі, яйце, обсмажену цибулю, сіль і перець.

  3. Формуємо з фаршу кульки по 100-120 г, паніруємо в борошні й обсмажуємо до золотистого кольору.

  4. Обсмажені мітболи заливаємо вершково-грибним соусом і тушкуємо до готовності.