час приготування
3 години
кількість
4персони
|
|
|
300 г |
|
150 г |
|
70 г |
|
70 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
10 г |
|
30 г |
|
за смаком |
|
½ шт. |
Нут промиваємо, заливаємо холодною водою та залишаємо на ніч у холодильнику. Дістаємо та зливаємо воду, у якій він стояв. Тепер заливаємо чистою водою, солимо та варимо до готовності на помірному вогні 2,5 години. Поки вариться нут, відварюємо до готовності філе. Огірок, фету та філе нарізаємо середніми кубиками. Петрушку дрібно січемо.
На тарілку викладаємо листя салату. Змішуємо філе, нут, кукурудзу, горошок, огірки і петрушку та заправляємо олією, сіллю та перцем. Викладаємо все на листя салату, видавлюємо сік лимона та подаємо.