Олів’є з нутом та фетою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 300 г
Нут 150 г
Горошок зелений 70 г
Кукурудза консервована 70 г
Сир фета 100 г
Огірок 100 г
Олія оливкова 100 г
Петрушка 10 г
Листя салату 30 г
Сіль, перець за смаком
Лимон ½ шт.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нут промиваємо, заливаємо холодною водою та залишаємо на ніч у холодильнику. Дістаємо та зливаємо воду, у якій він стояв. Тепер заливаємо чистою водою, солимо та варимо до готовності на помірному вогні 2,5 години. Поки вариться нут, відварюємо до готовності філе. Огірок, фету та філе нарізаємо середніми кубиками. Петрушку дрібно січемо.

  2. На тарілку викладаємо листя салату. Змішуємо філе, нут, кукурудзу, горошок, огірки і петрушку та заправляємо олією, сіллю та перцем. Викладаємо все на листя салату, видавлюємо сік лимона та подаємо.