Паелья з курятиною

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

М'ясо стегна

М'ясо стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
М’ясо куряче «Наша Ряба» 300 г
Рис 200 г
Цибуля ріпчаста 100 г
Перець солодкий зелений 60 г
Перець солодкий червоний 60 г
Часник 2–4 зубчики
Помідор 1 шт.
Горошок зелений 150 г
Лимон 1 шт.
Шафран за смаком
Сіль, перець за смаком
Олія оливкова для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. На розпечену пательню з оливковою олією викладаємо нарізані кубиками цибулю, солодкий перець і часник. Додаємо сіль, щоб овочі швидше пустили сік, і обсмажуємо їх приблизно 5 хвилин.

  2. Додаємо до овочів куряче м’ясо (підійде будь-яка частина курки). Обсмажуємо 5 хвилин.

  3. Висипаємо на пательню нарізаний кубиками помідор. Попередньо бажано очистити його від шкірки. Тепер додаємо головну спецію паельї — шафран.

  4. Далі висипаємо на пательню рис. Воду не додаємо, поки рис не вбере сік овочів і м’яса, і тільки тоді вливаємо 1 склянку води.

  5. Після того, як рис увібрав усю воду з першої склянки, додаємо другу.

  6. На кінцевому етапі приготування додаємо горошок і тушкуємо паелью ще 5 хвилин. Подаємо з лимоном.