Паштет з курячої печінки

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Печінка 400 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква 1 шт.
Часник 1 зубчик
Яйця 3 шт.
Олія оливкова 2 ст. л.
Мускатний горіх мелений за смаком
Яблоко 1/2 шт.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Зварити яйця.

  2. Помити овочі і нарізати їх. Цибулю порізати кубиком, моркву натерти на крупній тертці.

  3. Пропасерувати овочі на оливковій олії протягом 7-10 хвилин на повільному вогні.

  4. Закинути рублений часник і протушкувати 2-3 хвилини.

  5. Очищену від плівок курячу печінку зварити у підсоленій воді (близько 15 хвилин).

  6. Яблуко очистити від шкірки і насіння, половинку нарізати середніми шматочками (щоб вони вмістилися у блендер).

  7. Після того, як печінка звариться, дістати її і поставити остигати.

  8. Готову суміш з остиглої печінки і овочів покласти у блендер, поперчити, додати мускатний горіх, варені яйця, шматочки яблука і добре перебити.

  9. Готовий паштет викласти у форму (це може бути маленька форма для випікання, щоб додати паштету цікавий вид) і поставити у холодильник для застигання.