час приготування
50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
2 шт. |
|
1 шт. |
|
1 зубчик |
|
3 шт. |
|
2 ст. л. |
|
за смаком |
|
1/2 шт. |
|
за смаком |
|
за смаком |
Зварити яйця.
Помити овочі і нарізати їх. Цибулю порізати кубиком, моркву натерти на крупній тертці.
Пропасерувати овочі на оливковій олії протягом 7-10 хвилин на повільному вогні.
Закинути рублений часник і протушкувати 2-3 хвилини.
Очищену від плівок курячу печінку зварити у підсоленій воді (близько 15 хвилин).
Яблуко очистити від шкірки і насіння, половинку нарізати середніми шматочками (щоб вони вмістилися у блендер).
Після того, як печінка звариться, дістати її і поставити остигати.
Готову суміш з остиглої печінки і овочів покласти у блендер, поперчити, додати мускатний горіх, варені яйця, шматочки яблука і добре перебити.
Готовий паштет викласти у форму (це може бути маленька форма для випікання, щоб додати паштету цікавий вид) і поставити у холодильник для застигання.