час приготування
2 години
кількість
4персони
|
|
|
500 г |
|
1 шт. |
|
2 шт. |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
для смаження |
|
до смаку |
|
½ ч. л. |
|
½ ч. л. |
|
50 г |
|
500 г |
|
1 шт. |
|
70 г |
|
40 г |
|
100 г |
|
2 ч. л. |
|
1 дрібка |
НАЧИНКА: філе стегна, цибулю, помідори та перець нарізаємо середніми кубиками та обсмажуємо до готовності на середньому вогні. Солимо, перчимо та додаємо журавлину, коріандр і базилік. Даємо охолонути.
ПІДЕ: Борошно просіюємо та змішуємо з цукром і сіллю. Додаємо яйце, олію, теплу воду, йогурт та дріжджі і замішуємо м’яке тісто. Відкладаємо на 1 годину.
Розкатуємо тісто в тоненький овальний пласт на злегка присипаній борошном поверхні.
Викладаємо начинку на розкатане тісто та закручуємо краї тіста, утворюючи бортик. Посипаємо тертим сиром.
Випікаємо в духовці при температурі 220 °С протягом 15 хвилин.