Піде з куркою та журавлиною

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе стегна

Філе стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе стегна куряче «Наша Ряба» 500 г
Цибуля ріпчаста середня 1 шт.
Помідори середні 2 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Журавлина 100 г
Олія для смаження
Сіль, перець до смаку
Коріандр ½ ч. л.
Базилік ½ ч. л.
Сир твердий 50 г
Тісто
Борошно пшеничне 500 г
Яйце куряче 1 шт.
Олія рослинна 70 г
Йогурт натуральний 40 г
Вода тепла 100 г
Цукор 2 ч. л.
Сіль 1 дрібка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. НАЧИНКА: філе стегна, цибулю, помідори та перець нарізаємо середніми кубиками та обсмажуємо до готовності на середньому вогні. Солимо, перчимо та додаємо журавлину, коріандр і базилік. Даємо охолонути.

  2. ПІДЕ: Борошно просіюємо та змішуємо з цукром і сіллю. Додаємо яйце, олію, теплу воду, йогурт та дріжджі і замішуємо м’яке тісто. Відкладаємо на 1 годину.

  3. Розкатуємо тісто в тоненький овальний пласт на злегка присипаній борошном поверхні.

  4. Викладаємо начинку на розкатане тісто та закручуємо краї тіста, утворюючи бортик. Посипаємо тертим сиром.

  5. Випікаємо в духовці при температурі 220 °С протягом 15 хвилин.