Поживний курячий бульйон

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ніжка

Ніжка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Ніжка 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Горох стручковий 50 г
Качан кукурудзи 50 г
Кріп 20 г
Петрушка 20 г
Цибуля порей 20 г
Лимон 1 шт
Яйця 1 жовток
Броколі 50 г
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Як альтернативу овочам (цибуля, петрушка, капуста броколі, морква, спаржа) можна купити заморожений набір овочів для супу.

  2. Як альтернативу овочам (цибуля, петрушка, капуста броколі, морква, спаржа) можна купити заморожений набір овочів для супу.

  3. Дрібно порізати всю зелень (кріп, петрушку, молоду цибулю).

  4. Стручковий горох порізати дрібною соломкою, кукурудзу – кільцями (якщо замінити на спаржу, то її потрібно почистити і розрізати на 3 частини), а броколі розрізати на невеликі суцвіття. З лимона вичавити сік.

  5. Коли бульйон покипів потрібний час, дістати цибулю, моркву і ніжки.

  6. Відокремити м'ясо від кістки і порізати соломкою.

  7. У киплячий бульйон додати нарізані овочі, посолити, поперчити і варити 5 хвилин на слабкому вогні.

  8. Додати м'ясо, зелень і сік лимона.

  9. При подачі в тарілку вибити яєчний жовток і залити бульйоном (жовток при цьому залишається напівсирим).