час приготування
1 година 40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
|
|
2 шт. |
|
|
1 шт. |
|
|
1 шт. |
|
|
50 г |
|
|
50 г |
|
|
20 г |
|
|
20 г |
|
|
20 г |
|
|
1 шт. |
|
|
1 жовток |
|
|
50 г |
|
|
до смаку |
|
|
до смаку |
Як альтернативу овочам (цибуля, петрушка, капуста броколі, морква, спаржа) можна купити заморожений набір овочів для супу.
Дрібно порізати всю зелень (кріп, петрушку, молоду цибулю).
Стручковий горох порізати дрібною соломкою, кукурудзу – кільцями (якщо замінити на спаржу, то її потрібно почистити і розрізати на 3 частини), а броколі розрізати на невеликі суцвіття. З лимона вичавити сік.
Коли бульйон покипів потрібний час, дістати цибулю, моркву і ніжки.
Відокремити м'ясо від кістки і порізати соломкою.
У киплячий бульйон додати нарізані овочі, посолити, поперчити і варити 5 хвилин на слабкому вогні.
Додати м'ясо, зелень і сік лимона.
При подачі в тарілку вибити яєчний жовток і залити бульйоном (жовток при цьому залишається напівсирим).



