Різдвяна ніжність: курячі гомілки у цитрусовому соусі з йогуртом

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Серце з рук

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖7
Курячі гомілки «Наша Ряба» 1 кг
Грецький йогурт 200 г
Оливкова олія 50 г
Сік лимона 25 г
Лайм 1 шт.
Імбир 20 г
Часник 2 зубчики
Паприка 5-10 г
Кумин до смаку
Коріандр до смаку
Сіль до смаку
Петрушка для прикрашення

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо маринад на основі йогурту: натираємо імбир, чавимо часник. Додаємо йогурт, лимонний сік, цедру лайма, кумин, сухий коріандр, оливкову олію та паприку, солимо. Залишаємо маринуватись 15-20 хвилин.

  2. Викладаємо гомілки на пергамент та запікаємо при температурі 240°C приблизно 20 хвилин.

  3. Прикрашаємо довільно нарізаним лаймом та петрушкою. Смачного!