час приготування
2 години
кількість
4персони
|
|
|
1 шт. |
|
1 склянка |
|
1-2 склянки |
|
1-4 ч. л. |
|
1/4 ч. л. |
|
5 г |
Желатин замочити у воді відповідно до інструкції на упаковці.
Горіхи перебрати, видалити лушпиння.
Зробивши розріз через спину, із цілої тушки видалити всі кості, посипати тушку мускатним горіхом та корицею.
Викласти курагу вузькою смугою, посипати її подрібненими горіхами.
Желатин розтопити та полити ним поверхню курки, що не закрита курагою та горіхами.
Згорнути рулетом, загорнути в харчову плівку та перев’язати ниткою.
Запікати не менше 40 хвилин.
Готовий гарячий рулет покласти охолоджуватися під прес. Перед подачею на стіл нарізати.