Рулет із цілої курки з курагою

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Тушка 1 шт.
Курага 1 склянка
Горіхи волоські 1-2 склянки
Мускатний горіх мелений 1-4 ч. л.
Кориця мелена 1/4 ч. л.
Желатин 5 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Желатин замочити у воді відповідно до інструкції на упаковці.

  2. Горіхи перебрати, видалити лушпиння.

  3. Зробивши розріз через спину, із цілої тушки видалити всі кості, посипати тушку мускатним горіхом та корицею.

  4. Викласти курагу вузькою смугою, посипати її подрібненими горіхами.

  5. Желатин розтопити та полити ним поверхню курки, що не закрита курагою та горіхами.

  6. Згорнути рулетом, загорнути в харчову плівку та перев’язати ниткою.

  7. Запікати не менше 40 хвилин.

  8. Готовий гарячий рулет покласти охолоджуватися під прес. Перед подачею на стіл нарізати.