час приготування
1 година 10 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
3 шт. (без кістки) |
|
3 гілочки |
|
2 гілочки |
|
1 л |
|
3 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 стебла |
|
2 шт |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
З курячих стегон зняти шкіру. М'ясо порубати ножем, помістити в блендер, додати петрушку і перебити.
Фарш посолити, накатати маленькі фрикадельки, відварити в підсоленій воді і остудити.
Огірки очистити від шкірки, болгарські перці очистити від насіння.
Один перець порубати і помістити в блендер разом з огірком, залити половиною томатного соку і добре перебити.
Іншу частину болгарського перцю, селеру і половинку червоної цибулі нарізати дрібним кубиком. Листя базиліка дрібно порубати.
У каструлю вилити залишки томатного соку, додати перебиті з соком овочі і довести до смаку.
При подачі в тарілку викласти порізані дрібним кубиком овочі, фрикадельки, залити томатною масою, і посипати базиліком.