Холодний овочевий суп з фрикадельками

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегно 3 шт. (без кістки)
Петрушка 3 гілочки
Базилик 2 гілочки
Томатний сік 1 л
Огірок 3 шт
Цибуля червона 1/2 шт
Селера 1/2 стебла
Перець болгарський 2 шт
Олія оливкова 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. З курячих стегон зняти шкіру. М'ясо порубати ножем, помістити в блендер, додати петрушку і перебити.

  2. Фарш посолити, накатати маленькі фрикадельки, відварити в підсоленій воді і остудити.

  3. Огірки очистити від шкірки, болгарські перці очистити від насіння.

  4. Один перець порубати і помістити в блендер разом з огірком, залити половиною томатного соку і добре перебити.

  5. Іншу частину болгарського перцю, селеру і половинку червоної цибулі нарізати дрібним кубиком. Листя базиліка дрібно порубати.

  6. У каструлю вилити залишки томатного соку, додати перебиті з соком овочі і довести до смаку.

  7. При подачі в тарілку викласти порізані дрібним кубиком овочі, фрикадельки, залити томатною масою, і посипати базиліком.