Салат «Цезар»

Американська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 2 шт
Лист салатний «Ромейн» 1 головка
Пармезан тертий 1 ст. л.
Олія рослинна для заправки
Майонез 150 г
Соус вустерський 2 ч. л.
Часник 1 зубець
Лимонний сік 1/4 шт
Пармезан тертий 1 ст. л.
Філе анчоуса або кільки 4 шт
Хліб для тостів 4 шматочки
Прованські трави 1 ч. л.
Часник порошок сухий 1/2 ч.л.
Порошок цибулі сухий 1/2 ч. л.
Олія оливкова 2 ч. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе обсмажити та охолодити.

  2. Салатне листя промити, обсушити та крупно нарвати.

  3. Приготувати соус: вичавити сік з лимона, в майонез додати всі інгредієнти та перемішати в блендері до однорідної маси.

  4. Приготувати грінки: хліб нарізати кубиками, посипати порошком цибулі та часнику, сухою сумішшю трав та полити оливковою олією.

  5. Грінки обсмажити в духовій шафі при температурі 150 градусів.

  6. Листя салату обережно змішати руками з соусом, викласти на блюдо, додати шматочки курячого філе.

  7. Перед подачею на стіл все посипати пармезаном та грінками.