час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
2 шт |
|
1 головка |
|
1 ст. л. |
|
для заправки |
|
150 г |
|
2 ч. л. |
|
1 зубець |
|
1/4 шт |
|
1 ст. л. |
|
4 шт |
|
4 шматочки |
|
1 ч. л. |
|
1/2 ч.л. |
|
1/2 ч. л. |
|
2 ч. л. |
Куряче філе обсмажити та охолодити.
Салатне листя промити, обсушити та крупно нарвати.
Приготувати соус: вичавити сік з лимона, в майонез додати всі інгредієнти та перемішати в блендері до однорідної маси.
Приготувати грінки: хліб нарізати кубиками, посипати порошком цибулі та часнику, сухою сумішшю трав та полити оливковою олією.
Грінки обсмажити в духовій шафі при температурі 150 градусів.
Листя салату обережно змішати руками з соусом, викласти на блюдо, додати шматочки курячого філе.
Перед подачею на стіл все посипати пармезаном та грінками.