час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
2 шт. |
|
1/4 шт. |
|
1 пакет |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1зубець |
|
2 ст. л. |
|
2 ст. л. |
Курячу печінку перебрати й очистити від плівки та жил.
Обсмажити курячу печінку на сковороді на рослинній олії, перевертаючи з кожного боку по 2-3 хвилини. Потім додати бальзамічний оцет і ретельно перемішати.
Влити коньяк і підпалити. Коли коньяк вигорить – зняти з плити, посолити, поперчити.
Грейпфрут очистити від шкірки та нарізати шматочками м'якоть.
Приготувати соус: з'єднати всі інгредієнти в блендері і збити до однорідної консистенції.
Викласти на тарілку теплу курячу печінку, перекладаючи її шматочками грейпфрута, в центр покласти червону цибулю, порізану дольками, а зверху заправлений соусом мікс салатів.