Салат з курячою печінкою і грейпфрутом

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Печінка 400 г
Коньяк 1 ст. л.
Бальзамічний оцет 1 ст. л.
Олія рослинна 1 ст. л.
Грейпфрут 2 шт.
Цибуля червона 1/4 шт.
Мікс листя салату 1 пакет
Перець за смаком
Сіль за смаком
Для соусу:
Часник 1зубець
Олія рослинна 2 ст. л.
Винний оцет 2 ст. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячу печінку перебрати й очистити від плівки та жил.

  2. Обсмажити курячу печінку на сковороді на рослинній олії, перевертаючи з кожного боку по 2-3 хвилини. Потім додати бальзамічний оцет і ретельно перемішати.

  3. Влити коньяк і підпалити. Коли коньяк вигорить – зняти з плити, посолити, поперчити.

  4. Грейпфрут очистити від шкірки та нарізати шматочками м'якоть.

  5. Приготувати соус: з'єднати всі інгредієнти в блендері і збити до однорідної консистенції.

  6. Викласти на тарілку теплу курячу печінку, перекладаючи її шматочками грейпфрута, в центр покласти червону цибулю, порізану дольками, а зверху заправлений соусом мікс салатів.