Салат з курячими медальйонами

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 1 шт.
Олія рослинна для заправки
Соєвий соус 1 ст. л.
Кінза 3-4 гілочки
Перець за смаком
Часник 1 зубчик
Помідори черрі 12 шт.
Сир «Пармезан» 10 г
Рукола 15 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе зачистити від плівки і зайвого жиру, вимити й нарізати медальйонами поперек волокон шириною 0,5 см.

  2. Приготувати маринад: соєвий соус, рослинну олію, довільно нарізані часник та кінзу довести до кипіння на пательні і залишити остигати.

  3. Філе злегка змастити маслом і обсмажити на розпеченій сковороді з кожного боку по 2 хвилини, потім помістити в остиглий маринад.

  4. На тарілку викласти по колу медальйони, на них зверху розрізані навпіл помідори черрі, по центру – руколу, заправлену маринадом.

  5. Прикрасити салат пластівцями сиру «Пармезан».