час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
1 шт. |
|
для заправки |
|
1 ст. л. |
|
3-4 гілочки |
|
за смаком |
|
1 зубчик |
|
12 шт. |
|
10 г |
|
15 г |
Куряче філе зачистити від плівки і зайвого жиру, вимити й нарізати медальйонами поперек волокон шириною 0,5 см.
Приготувати маринад: соєвий соус, рослинну олію, довільно нарізані часник та кінзу довести до кипіння на пательні і залишити остигати.
Філе злегка змастити маслом і обсмажити на розпеченій сковороді з кожного боку по 2 хвилини, потім помістити в остиглий маринад.
На тарілку викласти по колу медальйони, на них зверху розрізані навпіл помідори черрі, по центру – руколу, заправлену маринадом.
Прикрасити салат пластівцями сиру «Пармезан».