fbpx
Укр
Укр
Укр

Салат з курячими шлуночками

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖2
Шлунок 500 г
Перець болгарський 2 шт.
Цибуля порей 100 г
Кінза 1 пучок
Цукор 1 ст. л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Олія кунжутна 1 ст. л.
Часник 2 зубчика
Корінь імбиру свіжий 2 см
Кунжут білий 1 ст. л.
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Шлуночки очистити та відварити протягом 40 хвилин.

  2. Охолодити та нарізати тонкими пластинками, заправити соєвим соусом.

  3. Солодкий перець (бажано різних кольорів) очистити від насіння та нарізати на шматочки.

  4. Зелену цибулю нарізати на шматочки довжиною близько 2 см.

  5. Зелень кінзи нарізати, змішати з цибулею, додати сіль, цукор, розтерти руками.

  6. Перемішати шлуночки, зелень та солодкий перець.

  7. Суміш викласти гіркою, на вершину покласти подрібнений часник, гострий перець, імбир, подрібнений коріандр.

  8. На імбир та часник вилити розпечену олію, додати кунжутну олію, перемішати.