час приготування
1година 30хвилин
кількість
2персони
2
|
|
Шлунок | 500 г |
Перець болгарський | 2 шт. |
Цибуля порей | 100 г |
Кінза | 1 пучок |
Цукор | 1 ст. л. |
Соєвий соус | 3 ст. л. |
Олія кунжутна | 1 ст. л. |
Часник | 2 зубчика |
Корінь імбиру свіжий | 2 см |
Кунжут білий | 1 ст. л. |
Перець | за смаком |
Шлуночки очистити та відварити протягом 40 хвилин.
Охолодити та нарізати тонкими пластинками, заправити соєвим соусом.
Солодкий перець (бажано різних кольорів) очистити від насіння та нарізати на шматочки.
Зелену цибулю нарізати на шматочки довжиною близько 2 см.
Зелень кінзи нарізати, змішати з цибулею, додати сіль, цукор, розтерти руками.
Перемішати шлуночки, зелень та солодкий перець.
Суміш викласти гіркою, на вершину покласти подрібнений часник, гострий перець, імбир, подрібнений коріандр.
На імбир та часник вилити розпечену олію, додати кунжутну олію, перемішати.