час приготування
1 година 30 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
500 г |
|
2 шт. |
|
100 г |
|
1 пучок |
|
1 ст. л. |
|
3 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
2 зубчика |
|
2 см |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
Шлуночки очистити та відварити протягом 40 хвилин.
Охолодити та нарізати тонкими пластинками, заправити соєвим соусом.
Солодкий перець (бажано різних кольорів) очистити від насіння та нарізати на шматочки.
Зелену цибулю нарізати на шматочки довжиною близько 2 см.
Зелень кінзи нарізати, змішати з цибулею, додати сіль, цукор, розтерти руками.
Перемішати шлуночки, зелень та солодкий перець.
Суміш викласти гіркою, на вершину покласти подрібнений часник, гострий перець, імбир, подрібнений коріандр.
На імбир та часник вилити розпечену олію, додати кунжутну олію, перемішати.