час приготування
3 години
кількість
4персони
|
|
|
200 г |
|
100 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
80 г |
|
10 г |
|
1 гілочка |
|
50 г |
|
10 г |
|
2 зубки |
|
10 г |
|
1 гілочка |
|
200 г |
|
20 г |
|
20 г |
ЗАПРАВКА: Усі інгредієнти змішуємо за допомогою блендера або натираємо на дрібну тертку і змішуємо.
САЛАТ: Шлунки відварюємо 2,5 години, а локшину — до готовності. Огірок, моркву, капусту, шлуночки та гриби нарізаємо тоненькою соломкою.
Змішуємо нарізані інгредієнти з відвареною локшиною, заправкою та перемішуємо. Подаємо, посипавши кунжутом і прикрасивши зеленою цибулею.