Салат зі шлунків та гречаної локшини

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖4
Шлунки курячі «Наша Ряба» 200 г
Локшина гречана 100 г
Морква 1 шт.
Огірок свіжий 1 шт.
Капуста пекінська 100 г
Гриби мариновані 80 г
Кунжут 10 г
Цибуля зелена 1 гілочка
Заправка
Соєвий соус 50 г
Кунжут 10 г
Часник 2 зубки
Імбир 10 г
Кінза 1 гілочка
Олія оливкова 200 г
Гірчиця 20 г
Мед 20 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. ЗАПРАВКА: Усі інгредієнти змішуємо за допомогою блендера або натираємо на дрібну тертку і змішуємо.

  2. САЛАТ: Шлунки відварюємо 2,5 години, а локшину — до готовності. Огірок, моркву, капусту, шлуночки та гриби нарізаємо тоненькою соломкою.

  3. Змішуємо нарізані інгредієнти з відвареною локшиною, заправкою та перемішуємо. Подаємо, посипавши кунжутом і прикрасивши зеленою цибулею.