час приготування
50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
1 шт. |
|
2 стебла |
|
1/2 шт. |
|
100 мл |
|
1 шт. |
|
2 см |
|
2 зубчика |
|
250 мл |
|
1 ст. л. |
|
2 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
для смаження |
|
за смаком |
|
1/2 ч. л. |
|
1/2 ч. л. |
Курячі серця надрізати уздовж, розгорнути і промити від згустків крові.
Цибулю нарізати на великі шматки.
Селеру, цукіні та солодкий перець нарізати шматочками.
Обсмажити подрібнений часник та імбир.
Додати серця та смажити на сильному вогні 5 хвилин.
Додати цукор, овочі, бульйон.
Тушкувати декілька хвилин, потім влити соєвий соус та загустити крохмалем, розведеним у холодній воді.
Влити кунжутну олію та перемішати.
При подачі на стіл посипати сумішшю гіркого перцю, білого та чорного кунжуту.