Серця курячі з овочами в соєвому соусі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Серце

Серце
Дізнатися більше

Складові

✖4
Серце 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Селера 2 стебла
Цукіні 1/2 шт.
Соєвий соус 100 мл
Перець болгарський 1 шт.
Корінь імбиру свіжий 2 см
Часник 2 зубчика
Бульйон курячий 250 мл
Крохмаль 1 ст. л.
Олія кунжутна 2 ч. л.
Цукор 1 ч. л.
Олія рослинна для смаження
Перець за смаком
Кунжут чорний 1/2 ч. л.
Кунжут білий 1/2 ч. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі серця надрізати уздовж, розгорнути і промити від згустків крові.

  2. Цибулю нарізати на великі шматки.

  3. Селеру, цукіні та солодкий перець нарізати шматочками.

  4. Обсмажити подрібнений часник та імбир.

  5. Додати серця та смажити на сильному вогні 5 хвилин.

  6. Додати цукор, овочі, бульйон.

  7. Тушкувати декілька хвилин, потім влити соєвий соус та загустити крохмалем, розведеним у холодній воді.

  8. Влити кунжутну олію та перемішати.

  9. При подачі на стіл посипати сумішшю гіркого перцю, білого та чорного кунжуту.