Шашлички з курячих сердець

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Серце

Серце
Дізнатися більше

Складові

✖4
Серце 400 г
Соєвий соус 100 мл
Перець болгарський 1 шт.
Олія кунжутна 1 ст. л.
Корінь імбиру свіжий 2 см
Цукор 2 ч. л.
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Імбир почистити та натерти на дрібній тертці.

  2. Гострий перець подрібнити. Солодкий перець нарізати шматочками.

  3. Серця розрізати вздовж, розгорнути та промити від згустків крові.

  4. Замаринувати їх з соєвим соусом, кунжутною олією, імбиром, гірким перцем та цукром.

  5. Витримати 2 години, потім надягнути на шпажки, чергуючи із солодким перцем, швидко обсмажити.