Шашлик курячий

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖3
Стегно 3 шт.
Корінь імбиру свіжий 30 г
Вино біле сухе 50 мл
Соєвий соус 30 мл
Часник 3 зубці
Сіль за смаком
Перець за смаком
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. З курячого стегна видалити кістку (за бажанням можна залишити).

  2. Корінь імбиру очистити та дрібно натерти.

  3. Тертий імбир, біле сухе вино, соєвий соус, олію, перець і давлений часник змішати в міксері. Додати цю суміш в миску зі стегном, ретельно перемішати. Залишити шашлик маринуватися на 30 хвилин.

  4. Дістати шашлик, нанизати його на шампур і смажити на помірному вугіллі до готовності. Ідеально смакує з молодою вареною картоплею з кропом, приготованою в казанку.