Шлуночки в соусі паприкаш

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Шлунок

Шлунок
Дізнатися більше

Складові

✖4
Шлунки курячі «Наша Ряба» 500 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Лист лавровий 3 листика
Майоран 1 ч. л.
Коріандр 1 ч. л.
Паприка 2 ст. л.
Вершки 250 г
Картопля 400 г
Масло вершкове 200 г
Сіль, перець до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Починаємо з курячих шлунків. Зачищаємо їх, промиваємо та відварюємо 1,5–2 години у підсоленій воді з 1 цибулиною та лавровим листом.

  2. Далі нарізаємо цибулю дрібними кубиками і підсмажуємо на 50 г вершкового масла до м’якості. Додаємо шлунки, коріандр, майоран, паприку, вершки, сіль та перець і тушкуємо на помірному вогні 15–20 хвилин.

  3. Картоплю відварюємо у підсоленій воді. Робимо пюре з додаванням відвару і масла. Консистенція має бути кремова, тому додатково перетираємо через сито.

  4. На тарілку викладаємо подушечки з картопляного крему і, роблячи всередині ямку, закладаємо тушковані шлунки.