час приготування
2 години 30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
500 г |
|
2 шт. |
|
3 листика |
|
1 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
2 ст. л. |
|
250 г |
|
400 г |
|
200 г |
|
до смаку |
Починаємо з курячих шлунків. Зачищаємо їх, промиваємо та відварюємо 1,5–2 години у підсоленій воді з 1 цибулиною та лавровим листом.
Далі нарізаємо цибулю дрібними кубиками і підсмажуємо на 50 г вершкового масла до м’якості. Додаємо шлунки, коріандр, майоран, паприку, вершки, сіль та перець і тушкуємо на помірному вогні 15–20 хвилин.
Картоплю відварюємо у підсоленій воді. Робимо пюре з додаванням відвару і масла. Консистенція має бути кремова, тому додатково перетираємо через сито.
На тарілку викладаємо подушечки з картопляного крему і, роблячи всередині ямку, закладаємо тушковані шлунки.