Смачне святкування: рецепт курячих гомілок у кисло-солодкому соусі

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Серце з рук

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖7
Курячі гомілки «Наша Ряба» 1 кг
Цибуля 1 шт.
Солодкий перець 1 шт.
Перць чилі 1/3 шт.
Корінь імбиру 1 ч.л.
Соняшникова олія для смаження
Сіль до смаку
Чебрець 1 гілочка
Кисло-солодкий соус
Соєвий соус 3 ст. л.
Яблучний оцет 3 ст. л.
Цукор 2 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л.
Вода 100 мл

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Викладаємо курячі гомілки на розігріту пательню, солимо та перемішуємо. Обсмажуємо гомілки до золотавої скоринки з обох боків. Відкладаємо гомілки в окремий посуд.

  2. Нарізаємо середнім кубиком цибулину та солодкий перець. Подрібнюємо корінь імбиру і перць чилі та обсмажуємо їх кілька хвилин. Повертаємо м'ясо на пательню до овочів.

  3. Для соусу змішуємо воду, соєвий соус, оцет, цукор та кукурудзяний крохмаль. Добре перемішуємо.

  4. Виливаємо соус на пательню до курки з овочами, готуємо все разом ще кілька хвилин.

  5. Подаємо до столу з гілочками чебрецю. Смачного!