Вітаємо вас із зимовими святами!
Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.
З любовʼю,
Наша Ряба
час приготування
30 хвилин
кількість
7персон
Вітаємо вас із зимовими святами!
Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.
З любовʼю,
Наша Ряба
|
|
|
1 кг |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
1/3 шт. |
|
1 ч.л. |
|
для смаження |
|
до смаку |
|
1 гілочка |
|
3 ст. л. |
|
3 ст. л. |
|
2 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
100 мл |
Викладаємо курячі гомілки на розігріту пательню, солимо та перемішуємо. Обсмажуємо гомілки до золотавої скоринки з обох боків. Відкладаємо гомілки в окремий посуд.
Нарізаємо середнім кубиком цибулину та солодкий перець. Подрібнюємо корінь імбиру і перць чилі та обсмажуємо їх кілька хвилин. Повертаємо м'ясо на пательню до овочів.
Для соусу змішуємо воду, соєвий соус, оцет, цукор та кукурудзяний крохмаль. Добре перемішуємо.
Виливаємо соус на пательню до курки з овочами, готуємо все разом ще кілька хвилин.
Подаємо до столу з гілочками чебрецю. Смачного!