час приготування
20 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1 шт |
|
100 г |
|
60 г |
|
100 г |
|
50 г |
|
20 г |
|
50 г |
|
20 г |
|
5 г |
|
40 г |
|
5 г |
|
1 зубчик |
|
10 г |
|
за смаком |
Нарізаємо гарбуз великими шматками. Перець нарізаємо частинками, цибулю — соломкою. Томати чері розрізаємо навпіл.
Гарбуз, перець та куряче філе викладаємо на пергамент або у форму для запікання, змащуємо олією, додаємо сіль, перець та запікаємо при температурі 220 °C 15-20 хв.
Заправка: змішуємо гірчицю, оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та спеції. Часник видавлюємо або дуже дрібненько ріжемо.
Нарізаємо сир халумі на пластинки по 2 см. Викладаємо на розігріту пательню, змащену олією, та обсмажуємо сир з обох сторін. Обсмажений халумі нарізаємо кубиками.
Готову курочку дістаємо з духовки та ріжемо пластинками.
Готову курочку дістаємо з духовки та ріжемо пластинками.