Теплий салат з куркою-гриль і халумі

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Куряче філе «Наша Ряба» 1 шт
Сир Халумі 100 г
Перець солодкий 60 г
Гарбуз 100 г
Рукола 50 г
Салат 20 г
Томати чері 50 г
Цибуля синя 20 г
Заправка
Гірчиця 5 г
Оливкова олія 40 г
Бальзамічний оцет 5 г
Часник 1 зубчик
Мед 10 г
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо гарбуз великими шматками. Перець нарізаємо частинками, цибулю — соломкою. Томати чері розрізаємо навпіл.

  2. Гарбуз, перець та куряче філе викладаємо на пергамент або у форму для запікання, змащуємо олією, додаємо сіль, перець та запікаємо при температурі 220 °C 15-20 хв.

  3. Заправка: змішуємо гірчицю, оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та спеції. Часник видавлюємо або дуже дрібненько ріжемо.

  4. Нарізаємо сир халумі на пластинки по 2 см. Викладаємо на розігріту пательню, змащену олією, та обсмажуємо сир з обох сторін. Обсмажений халумі нарізаємо кубиками.

  5. Готову курочку дістаємо з духовки та ріжемо пластинками.

  6. Готову курочку дістаємо з духовки та ріжемо пластинками.