час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
2 шт. |
|
2 шт. |
|
2 шт. |
|
2 шт. |
|
2 шт. |
|
2 шт. |
|
50 г |
|
за смаком |
|
2 зубчики |
|
50 г |
|
50 г |
|
50 г |
|
180 г |
|
30 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Овочі нарізаємо великими кружальцями товщиною 2–3 см та маринуємо у соєвому соусі з сіллю, перцем, тертим часником та оливковою олією.
Щоб маринад увібрався скоріше та краще, проколюємо куряче філе виделкою і маринуємо у соєвому соусі з сіллю, перцем, тертим часником та оливковою олією.
Тим часом готуємо соус. Замочуємо фініки на 10 хвилин у воді, виймаємо та відділяємо від кісточок. Тепер перетираємо їх у ступці або у блендері разом з олією, лимонним фрешем, травами і часником.
На розігрітій грильованій поверхні обсмажуємо курку та овочі з двох сторін по 2 хвилини на кожній, а потім на помірному вогні до готовності (приблизно 5–7 хвилин загалом).
По колу викладаємо овочі на тарілку, зверху кладемо нарізану курку та поливаємо соусом з фініків. Прикрашаємо листям салату.