Теплий салат з куркою та овочами гриль

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 2 шт.
Перець солодкий 2 шт.
Цукіні 2 шт.
Морква 2 шт.
Помідор 2 шт.
Баклажан 2 шт.
Мікс салату 50 г
Сіль, перець за смаком
Часник 2 зубчики
Соєвий соус 50 г
Олія оливкова 50 г
Фініковий соус
Фініки в'ялені 50 г
Олія оливкова 180 г
Фреш лимонний 30 г
Суміш трав за смаком
Часник за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Овочі нарізаємо великими кружальцями товщиною 2–3 см та маринуємо у соєвому соусі з сіллю, перцем, тертим часником та оливковою олією.

  2. Щоб маринад увібрався скоріше та краще, проколюємо куряче філе виделкою і маринуємо у соєвому соусі з сіллю, перцем, тертим часником та оливковою олією.

  3. Тим часом готуємо соус. Замочуємо фініки на 10 хвилин у воді, виймаємо та відділяємо від кісточок. Тепер перетираємо їх у ступці або у блендері разом з олією, лимонним фрешем, травами і часником.

  4. На розігрітій грильованій поверхні обсмажуємо курку та овочі з двох сторін по 2 хвилини на кожній, а потім на помірному вогні до готовності (приблизно 5–7 хвилин загалом).

  5. По колу викладаємо овочі на тарілку, зверху кладемо нарізану курку та поливаємо соусом з фініків. Прикрашаємо листям салату.