час приготування
60 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
220 г |
|
150 г |
|
100 г |
|
50 г |
|
150 г |
|
80 г |
|
40 г |
|
для смаження |
|
за смаком |
|
1 ст. л. |
|
1 ст.л. |
|
1 ст.л. |
|
50 г |
Нарізаємо великими шматочками перець і баклажан, цибулю ріжемо на частини. Солимо, перчимо, змащуємо олією та ставимо запікатися в розігріту духовку при температурі 220 °C на 12 хв.
Печінку солимо, перчимо та підсмажуємо на пательні з обох сторін. Щоб печінка була м’якою, зніміть її з вогню на 2 хв раніше та залиште на теплій пательні на 5 хв, додавши ложку меду для аромату.
Змішуємо мікс салату, розрізані навпіл чері, печені овочі, мариновані огірки.
Готуємо заправку: солодку гірчицю змішати з медом та олією до однорідності.
Викладаємо салат на тарілку та заправляємо соусом. Зверху викладаємо печінку та поливаємо її залишком меду.