Теплий салат з печінкою і печеними овочами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖2
Печінка куряча «Наша Ряба» 220 г
Перець солодкий мікс кольорів 150 г
Листя салату мікс 100 г
Цибуля 50 г
Баклажан без шкірки 150 г
Помідори чері 80 г
Мариновані огірки 40 г
Олія для смаження
Сіль, перець за смаком
Мед 1 ст. л.
Заправка
Гірчиця солодка (негостра) 1 ст.л.
Мед 1 ст.л.
Олія 50 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо великими шматочками перець і баклажан, цибулю ріжемо на частини. Солимо, перчимо, змащуємо олією та ставимо запікатися в розігріту духовку при температурі 220 °C на 12 хв.

  2. Печінку солимо, перчимо та підсмажуємо на пательні з обох сторін. Щоб печінка була м’якою, зніміть її з вогню на 2 хв раніше та залиште на теплій пательні на 5 хв, додавши ложку меду для аромату.

  3. Змішуємо мікс салату, розрізані навпіл чері, печені овочі, мариновані огірки.

  4. Готуємо заправку: солодку гірчицю змішати з медом та олією до однорідності.

  5. Викладаємо салат на тарілку та заправляємо соусом. Зверху викладаємо печінку та поливаємо її залишком меду.