Терін з курячою печінкою

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖8
Печінка 200 г
Свинина 700 г
Яловичина 500 г
Коньяк 100 мл
Вершки 100 мл
Яйця 1 шт.
Чебрець за смаком
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Печінку промити, просушити, розділити на долі та швидко обсмажити так, щоб всередині вона була «з кров’ю».

  2. Печінку охолодити та нарізати.

  3. Із свинини та яловичини приготувати фарш.

  4. Додати до нього яйце, вершки, коньяк, чебрець та печінку.

  5. Отриману масу перемішати.

  6. Форму для паштету змастити маслом та викласти в неї смуги бекону так, щоб виступали краї.

  7. На бекон викласти фарш і закрити краями бекону.

  8. Запікати в духовій шафі при температурі 160 градусів протягом 50 хвилин.

  9. Охолодити, витримати в холодильнику не менше 4 годин.

  10. Терін нарізати та подавати з корнішонами.