час приготування
30 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 стебель |
|
20 г |
|
20 г |
|
50 г |
|
2 шт |
|
20 г |
|
70 мл |
|
1/2 шт. |
|
100 мл |
|
20 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе, помити і зварити у підсоленій воді, додавши у воду гранатовий сік (сік потрібно додавати після того, як вода закипіла).
Дістати філе і дати охолонути.
Нарізати філе пластинками приблизно 0,5 см.
Селеру та редиску помити. Редиску порізати тонкими кружечками, а селеру - тонко пластинками.
Стручкову квасолю припустити в окропі протягом 1-2 хвилин і охолодити в льоду (або потримати під струменем холодної води близько 3 хвилин), потім порізати на три частини.
Грушу нарізати дольками.
Салатні листя і листя шпинату помити і нарвати невеличкими шматками.
Приготувати соус: базилік і оливкову олію добре перебити у блендері, додати лимонний сік, сіль і перець.
Усі інгредієнти (крім груші) перемішати з соусом.
При подачі дольки груші викласти поверх салату і посипати давленим волоським горіхом.