Вітамінний салат

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 1 шт
Груша 1 шт
Селера 1 стебель
Шпинат свіжий 20 г
Листя салату 20 г
Квасоля стручкова 50 г
Редис 2 шт
Базилік 20 г
Олія оливкова 70 мл
Лимон 1/2 шт.
Гранатовий сік 100 мл
Горіхи волоські 20 г
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе, помити і зварити у підсоленій воді, додавши у воду гранатовий сік (сік потрібно додавати після того, як вода закипіла).

  2. Дістати філе і дати охолонути.

  3. Нарізати філе пластинками приблизно 0,5 см.

  4. Селеру та редиску помити. Редиску порізати тонкими кружечками, а селеру - тонко пластинками.

  5. Стручкову квасолю припустити в окропі протягом 1-2 хвилин і охолодити в льоду (або потримати під струменем холодної води близько 3 хвилин), потім порізати на три частини.

  6. Грушу нарізати дольками.

  7. Салатні листя і листя шпинату помити і нарвати невеличкими шматками.

  8. Приготувати соус: базилік і оливкову олію добре перебити у блендері, додати лимонний сік, сіль і перець.

  9. Усі інгредієнти (крім груші) перемішати з соусом.

  10. При подачі дольки груші викласти поверх салату і посипати давленим волоським горіхом.