час приготування
40 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
2 шт. |
|
6 смужок |
|
1/2 ч. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1 ст. л. |
|
1 гілочка |
|
1 зубець |
|
2 шт. |
|
2 ст. л. |
Куряче філе зачистити від плівки і зайвого жиру, розрізати впоперек на три частини, кожну частину обернути смужками бекону по колу. Бекон можна закріпити зубочистками.
Посолити, поперчити і натерти оливковою олією.
Розігріти пательню, покласти м'ясо, додати чебрець і часник і обсмажити міньйони з двох боків до появи золотистої скоринки.
Перекласти м'ясо на деко і довести до готовності при температурі 160 градусів протягом 10-15 хвилин.
У каструлю з товстим дном налити 2,5 склянки води, додати 2 столових ложки оцту, дати закипіти і зняти з плити.
Вінчиком, помішуючи по колу, створити в каструлі воронку і акуратно вилити туди яйце, після чого довести до готовності на слабкому вогні. Білок повинен згорнутися, а жовток повністю залишитися сирим. Аналогічно виконати те ж саме і з іншим яйцем.
Покласти в центр тарілки три медальйона, а зверху посередині розмістити акуратно яйце пашот. Зверху посипати паприкою.
Подавати разом з тостовим хлібом і свіжими овочами.