Яйце пашот з курячими міньйонами

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 2 шт.
Грудинка «Українська» 6 смужок
Порошок паприки солодкої 1/2 ч. л.
Перець за смаком
Сіль за смаком
Олія оливкова 1 ст. л.
Чебрець 1 гілочка
Часник 1 зубець
Яйця 2 шт.
Оцет 2 ст. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе зачистити від плівки і зайвого жиру, розрізати впоперек на три частини, кожну частину обернути смужками бекону по колу. Бекон можна закріпити зубочистками.

  2. Посолити, поперчити і натерти оливковою олією.

  3. Розігріти пательню, покласти м'ясо, додати чебрець і часник і обсмажити міньйони з двох боків до появи золотистої скоринки.

  4. Перекласти м'ясо на деко і довести до готовності при температурі 160 градусів протягом 10-15 хвилин.

  5. У каструлю з товстим дном налити 2,5 склянки води, додати 2 столових ложки оцту, дати закипіти і зняти з плити.

  6. Вінчиком, помішуючи по колу, створити в каструлі воронку і акуратно вилити туди яйце, після чого довести до готовності на слабкому вогні. Білок повинен згорнутися, а жовток повністю залишитися сирим. Аналогічно виконати те ж саме і з іншим яйцем.

  7. Покласти в центр тарілки три медальйона, а зверху посередині розмістити акуратно яйце пашот. Зверху посипати паприкою.

  8. Подавати разом з тостовим хлібом і свіжими овочами.