fbpx
Укр
Укр
Укр
Чікс і підписався!
Це смачний снек і поживний перекус
  • Для тих, хто хоче ситно похрумтіти
  • Для тих, кому потрібно швидко поповнити запас енергії

РЯБCHICK – це тонкі сушені курячі слайси з добірного філе «Наша Ряба» з додаванням дрібки спецій

Чому саме РябChick?

  • Поживно та здОрово
  • Готуємо із якісного курячого філе від бренду-лідера «Наша Ряба»
  • Містить до 81% білка
  • Не смажиться

Чим поласувати?

Сушені курячі слайси РЯБCHICK

з перцем та паприкою

СКЛАД: філе курчати-бройлера 94%, маринад 6% (вода, сіль, цукор, паприка 1%, перець червоний 0,01%).

Купити

Сушені курячі слайси РЯБCHICK

з соєвим соусом

СКЛАД: філе курчати-бройлера 95%, соєвий соус 5%.

Купити

Сушені курячі слайси РЯБCHICK

з медом та гірчицею

СКЛАД: філе курчати-бройлера 94%, маринад 6% (соєвий соус, гірчиця 1%, мед 0,01%).

Купити

Сушені курячі слайси РЯБCHICK

з перцем чилі

СКЛАД: філе курчати-бройлера 94%, маринад 5% (перець чилі та болгарський, імбир, часник, кмин, орегано).

Купити

Сушені курячі слайси РЯБCHICK

зі смаком сиру Гауда

СКЛАД: філе курчати-бройлера 94%, маринад 6% (вода, сіль, ароматизатор сиру Гауда, соєвий соус).

Слайси смакують всюди

Зручно взяти з собою на роботу, прогулянку, в подорож, похід чи в дорогу

Чудово заряджає після спорту

Гарно смакує до фільму

Поєднується з салатиком чи гарніром

Як ми готуємо курячі слайси РЯБCHICK?

1

Нарізаємо цільне куряче філе завтовшки 2 мм

2

Додаємо трішки спецій

3

Сушимо у спеціальній сушці декілька годин

4

Сушка відбувається при температурі від +45 до +80 °C

5

Намагаємося не з'їсти все самі

історія створення рябChick

«Хочеш перекусити чимось смачненьким?» – якось запитала Катя у Юлі. «Звичайно!», – відповіла подруга і здивувалася – навіщо питати, краще пригостити. Але почула пропозицію, від якої не змогла відмовитися: «Створімо поживний снек, яких ще не бувало! Щось цікаве, що зручно їсти будь-де, що викликає бажання сказати – «хочу ще!»

На орендованій кухні ресторану вони знову і знову відпрацьовували рецепти, смаки та текстури. Доки не отримали ідеальний слайс – тоненький, хрумкий, смачнючий.

Так 2020 року дві українки, Катерина Вайдич та Юлія Кондрик, створили унікальний продукт – курячі слайси РЯБCHICK. І вже сьогодні РЯБCHICK літає на крилах успіху. Він переїхав у новий «дім» на Вінницьку птахофабрику, де у нього є свій виробничий цех. А логотип РЯБCHICK потрапив до топу світових трендів 2021 року.

Те, у що вкладено душу, експертність і дрібку спецій – отримало визнання й у 2024. РЯБCHICK, якого заморські споживачі знають як Chick&Go, полетів у Лондон на виставку IFE. Там він став переможцем престижної премії World Food Innovation Awards 2024 у категорії Найкращий м’ясний/курячий продукт.

Чекайте на нові сюрпризи та смаки!