Зручно взяти з собою на роботу, прогулянку, в подорож, похід чи в дорогу
Чудово заряджає після спорту
Гарно смакує до фільму
Поєднується з салатиком чи гарніром
Нарізаємо цільне куряче філе завтовшки 2 мм
Додаємо трішки спецій
Сушимо у спеціальній сушці декілька годин
Сушка відбувається при температурі від +45 до +80 °C
Намагаємося не з'їсти все самі
«Хочеш перекусити чимось смачненьким?» – якось запитала Катя у Юлі. «Звичайно!», – відповіла подруга і здивувалася – навіщо питати, краще пригостити. Але почула пропозицію, від якої не змогла відмовитися: «Створімо поживний снек, яких ще не бувало! Щось цікаве, що зручно їсти будь-де, що викликає бажання сказати – «хочу ще!»
На орендованій кухні ресторану вони знову і знову відпрацьовували рецепти, смаки та текстури. Доки не отримали ідеальний слайс – тоненький, хрумкий, смачнючий.
Так 2020 року дві українки, Катерина Вайдич та Юлія Кондрик, створили унікальний продукт – курячі слайси РЯБCHICK. І вже сьогодні РЯБCHICK літає на крилах успіху. Він переїхав у новий «дім» на Вінницьку птахофабрику, де у нього є свій виробничий цех. А логотип РЯБCHICK потрапив до топу світових трендів 2021 року.
Те, у що вкладено душу, експертність і дрібку спецій – отримало визнання й у 2024. РЯБCHICK, якого заморські споживачі знають як Chick&Go, полетів у Лондон на виставку IFE. Там він став переможцем престижної премії World Food Innovation Awards 2024 у категорії Найкращий м’ясний/курячий продукт.
Чекайте на нові сюрпризи та смаки!