Сезон гарбузів у розпалі, тож варто неодмінно скористатися цією можливістю та приготувати щось смачненьке. Ми пропонуємо не обмежуватися гарбузовою кашею чи пирогом, а скуштувати гомілки з гарбузом – це дуже смачно!
Гомілки з гарбузом – чудове смакове поєднання. Гарбуз робить м’ясо ніжним, соковитим, запашним, додає йому солодкувато-пряні відтінки та насиченість.
Аби ваша страва вийшла справді неперевершеною, радимо додати до неї гілочку чебрецю, часник та трохи соку цитрусових. Це ті компоненти, які зроблять смак ще глибшим та яскравішим.
• Гомілки – це ідеальне поєднання хрусткої скоринки та соковитого мʼяса.
• Вони дуже універсальні (можна смажити, тушкувати, запікати, грилити тощо) та чудово поєднуються практично з усіма інгредієнтами, зокрема з гарбузом.
• Гомілки швидко готуються.
• Їх зручно їсти просто руками або ж ділити на порції.
• Гомілки люблять діти, адже в них цікава форма та апетитна золотава скоринка.
Так, гомілки з гарбузом –
. Гомілки не мають підшкірного жиру, натомість вирізняються високим вмістом білка, амінокислот та вітамінів. Гарбуз містить багато каротину (у 5 разів більше, ніж у моркві), антиоксидантів, мікроелементів, клітковини, вітамінів (у тому числі рідкісний вітамін Т). І це далеко не всі корисні властивості гомілок і гарбуза.Отже, готуйте та насолоджуйтеся!
Маємо для вас ще одну цікаву страву у нашій добірці рецептів – Гомілка з гарбузом та шароном. Переходьте за посиланням та дивіться усі подробиці приготування.
Гомілко-гарбузового вам настрою!