Салат з грибами та куркою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 200 г
Гриби мариновані 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Цукор 2 ст. л.
Оцет 4 ст. л.
Часник 1 зубок
Сіль, перець за смаком
Олія нерафінована 120 г
Кріп сухий ½ ч. л
Гірчиця солодка 30 г
Олія для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Відварюємо філе. Цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо цукор, оцет і залишаємо маринуватись на 15 хвилин.

  2. Тим часом моркву та відварену курочку нарізаємо соломкою.

  3. Моркву підсмажуємо до золотистого кольору.

  4. Поєднуємо всі інгредієнти та заправляємо олією і часником. Подаємо.