Шашлички з курячих сердець

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Серце

Серце
Дізнатися більше

Складові

✖4
Серця курячі «Наша Ряба» 400 г
Соєвий соус 60 г
Часник 10 г
Паприка ½ ч. л.
Карі ½ ч. л.
Коріандр ½ ч. л.
М'ята суха ½ ч. л.
Базилік ½ ч. л.
Мед 100 г
Сіль, перець до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі серця розрізаємо навпіл поперек. Маринуємо їх тертим часником, соєвим соусом, паприкою, коріандром, сіллю та перцем. Насаджуємо їх на шпажки зовнішньою стороною.

  2. Змішуємо мед, м'яту та базилік.

  3. На розігріту сковороду наливаємо олію і викладаємо туди серця на шпажках. Притискаємо їх кришкою і смажимо з обох боків по 1-2 хвилини. Готові шашлички змащуємо медовою сумішшю та викладаємо на тарілку.