час приготування
15 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
60 г |
|
10 г |
|
½ ч. л. |
|
½ ч. л. |
|
½ ч. л. |
|
½ ч. л. |
|
½ ч. л. |
|
100 г |
|
до смаку |
Курячі серця розрізаємо навпіл поперек. Маринуємо їх тертим часником, соєвим соусом, паприкою, коріандром, сіллю та перцем. Насаджуємо їх на шпажки зовнішньою стороною.
Змішуємо мед, м'яту та базилік.
На розігріту сковороду наливаємо олію і викладаємо туди серця на шпажках. Притискаємо їх кришкою і смажимо з обох боків по 1-2 хвилини. Готові шашлички змащуємо медовою сумішшю та викладаємо на тарілку.