Четвертини з гранатом та горіхами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Четвертина задня

Четвертина задня
Дізнатися більше

Складові

✖4
Четвертини курячі «Наша Ряба» 4 шт.
Гранат 2 шт.
Горіх волоський 100 г
Розмарин 10 г
Часник 30 г
Масло вершкове 150 г
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розмарин, часник, сіль і перець розтираємо в ступці з горіхами та змішуємо з вершковим маслом.

  2. Видавлюємо сік одного граната.

  3. Курку натираємо пряним маслом і соком граната і залишаємо на декілька годин.

  4. Запікаємо при температурі 160 °С протягом 1 години. Подаємо, посипавши гранатовими зернятками.