час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
300 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
80 г |
|
80 г |
|
100 г |
|
3 шт. |
|
60 г |
|
50 г |
|
за смаком |
|
для смаження |
|
85 г |
|
10 г |
|
215 г |
|
3 г |
|
45 г |
Змішуємо всі інгредієнти для соусу та робимо однорідну масу за допомогою блендера.
Одне яйце збиваємо в піну, інші два варимо та очищуємо. Куряче філе розрізаємо уздовж, залишаючи 1 см. Потім розкриваємо його, солимо та перчимо і трішки відбиваємо молотком. Двічі паніруємо в яйцях та сухарях і обсмажуємо на пательні в розігрітій олії до готовності та рум’яної скоринки. Викладаємо на серветку, щоб вона увібрала залишки олії. На цій же пательні підсмажуємо бекон.
Листя салатів рвемо, помідори ріжемо на половинки, огірок — соломкою, зварені круто яйця — на 4 частини. Сир пармезан натираємо на дрібну тертку.
Листя салату, огірки і помідори обережно змішуємо з соусом та викладаємо на тарілку. Зверху кладемо яйця та смажений бекон. Курку розрізаємо по діагоналі та викладаємо. Притрушуємо сиром і подаємо.