Цезар з соковитим філе

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 300 г
Салат айсберг 100 г
Салат ромен 100 г
Помідори чері 80 г
Бекон 80 г
Сухарі панірувальні 100 г
Яйце куряче 3 шт.
Огірок свіжий 60 г
Сир пармезан 50 г
Сіль, перець за смаком
Олія для смаження
Соус
Тунець консервований 85 г
Сік лимона 10 г
Майонез 215 г
Часник свіжий 3 г
Гірчиця солодка 45 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Змішуємо всі інгредієнти для соусу та робимо однорідну масу за допомогою блендера.

  2. Одне яйце збиваємо в піну, інші два варимо та очищуємо. Куряче філе розрізаємо уздовж, залишаючи 1 см. Потім розкриваємо його, солимо та перчимо і трішки відбиваємо молотком. Двічі паніруємо в яйцях та сухарях і обсмажуємо на пательні в розігрітій олії до готовності та рум’яної скоринки. Викладаємо на серветку, щоб вона увібрала залишки олії. На цій же пательні підсмажуємо бекон.

  3. Листя салатів рвемо, помідори ріжемо на половинки, огірок — соломкою, зварені круто яйця — на 4 частини. Сир пармезан натираємо на дрібну тертку.

  4. Листя салату, огірки і помідори обережно змішуємо з соусом та викладаємо на тарілку. Зверху кладемо яйця та смажений бекон. Курку розрізаємо по діагоналі та викладаємо. Притрушуємо сиром і подаємо.