час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
100 г |
|
150 г |
|
150 г |
|
1 шт. |
|
50 г |
|
1 зубчик |
|
50 г |
|
30 г |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
|
8 шт. |
|
300 г |
|
3 шт. |
|
200 г |
|
за смаком |
Беремо філе міньйон, солимо, перчимо та обвалюємо його в борошні, а потім у яйцях і темних сухарях ще двічі.
Випікаємо при температурі 160 °С протягом 15–20 хвилин.
Помідори та огірки нарізаємо великими кубиками, а цибулю — кільцями.
На листя салату викладаємо помідори, огірки, цибулю, оливки та стріпси.
Змішуємо тертий часник, олію, цукор і оцет та заправляємо отриманим соусом салат.