Салат Панцанела з курячими стріпсами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе «Міньйон»

Філе «Міньйон»
Дізнатися більше

Складові

✖4
Листя салату 100 г
Помідори 150 г
Огірки свіжі 150 г
Цибуля солодка червона 1 шт.
Оливки 50 г
Часник 1 зубчик
Олія оливкова 50 г
Оцет бальзамічний 30 г
Цукор 1 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Стріпси
Філе міньйон куряче «Наша Ряба» 8 шт.
Сухарі темні 300 г
Яйце куряче 3 шт.
Борошно пшеничне 200 г
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Беремо філе міньйон, солимо, перчимо та обвалюємо його в борошні, а потім у яйцях і темних сухарях ще двічі.

  2. Випікаємо при температурі 160 °С протягом 15–20 хвилин.

  3. Помідори та огірки нарізаємо великими кубиками, а цибулю — кільцями.

  4. На листя салату викладаємо помідори, огірки, цибулю, оливки та стріпси.

  5. Змішуємо тертий часник, олію, цукор і оцет та заправляємо отриманим соусом салат.