Курячий рулет з сиром

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Фарш «Ніжний»

Фарш «Ніжний»
Дізнатися більше

Складові

✖4
Фарш «Ніжний» «Наша Ряба» 400 г
Цибуля ріпчаста 60 г
Вершки 40 г
Кріп 1 гілочка
Карі ½ ч. л.
Базилік 1 гілочка
Помідор 100 г
Оливки 30 г
Сир фета 100 г
Бальзамічний крем 50 г
Сіль, перець до смаку
Олія оливкова 30 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. До фаршу додаємо перекручену через м'ясорубку цибулю та кріп. Додаємо спеції, сіль і вершки та вимішуємо.

  2. Фету та помідори нарізаємо товстими брусочками, а оливки – кружальцями.

  3. Викладаємо фарш на харчову плівку та формуємо прямокутник товщиною 2 см. На край кладемо сир, помідор, оливки та базилік. Загортаємо рулет таким чином, щоб начинка опинилась всередині. Потім підтягуємо плівку, щоб рулет міцно тримав форму, і викладаємо його на пергамент.

  4. Змащуємо оливковою олією і запікаємо 15–20 хвилин при температурі 200 °С.

  5. Готовий рулет нарізаємо, викладаємо на тарілку та поливаємо бальзамічним кремом.