час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
60 г |
|
40 г |
|
1 гілочка |
|
½ ч. л. |
|
1 гілочка |
|
100 г |
|
30 г |
|
100 г |
|
50 г |
|
до смаку |
|
30 г |
До фаршу додаємо перекручену через м'ясорубку цибулю та кріп. Додаємо спеції, сіль і вершки та вимішуємо.
Фету та помідори нарізаємо товстими брусочками, а оливки – кружальцями.
Викладаємо фарш на харчову плівку та формуємо прямокутник товщиною 2 см. На край кладемо сир, помідор, оливки та базилік. Загортаємо рулет таким чином, щоб начинка опинилась всередині. Потім підтягуємо плівку, щоб рулет міцно тримав форму, і викладаємо його на пергамент.
Змащуємо оливковою олією і запікаємо 15–20 хвилин при температурі 200 °С.
Готовий рулет нарізаємо, викладаємо на тарілку та поливаємо бальзамічним кремом.