Курочка Су-від від «Наша Ряба» – це ніжна, соковита курочка, що тане у роті. Продукт готовий до вживання, тож заощаджений час ви зможете присвятити собі та своїм близьким.
Су-від (Sous Vide) – сучасна технологія приготування за низьких температур тривалий проміжок часу, яка зберігає вітаміни та мікроелементи.
Технологія су-від дозволяє зберегти максимум вітамінів та мікроелементів, а також повноцінний смак курочки, завдяки тривалому приготуванню.
Курочка Су-від від «Наша Ряба» – корисна, соковита, готова до вживання.
Перш ніж потрапити у вашу страву, курочка з нашої птахофабрики пройшла делікатну термічну обробку у вакуумній упаковці.
Як смакувати:
– Додавайте курочку су-від в салат, перші страви, сендвічі
– Подавайте як основну страву з гарніром
– Насолоджуйтеся шматочками курочки су-від з улюбленим соусом.
Споживайте охолодженим або розігрійте в будь-який зручний для вас спосіб:
– У гарячій воді занурте в киплячу воду вакуумний пакет
– На пательні/грилі обсмажте для отримання апетитної скоринки з обох сторін, попередньо діставши з пакету та змастивши олією
– У мікрохвильовці розігрійте, попередньо зробивши надріз у пакеті
– У духовці запікайте, попередньо діставши з пакету та змастивши рослинною олією
Оскільки кухонні прилади мають різні технічні характеристики, час розігрівання може відрізнятися.
Більше інформації ТУТ