Боул з курочкою в кисло-солодкому соусі

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Курочка су-від

Курочка су-від
Дізнатися більше

Складові

✖1
курочка су-від ТМ Наша Ряба 300 г
рис Басматі 200 г
яйце куряче 5 шт
соєвий соус 100 г
олія кунжутна 50 г
крохмаль 100 г
соус кисло-солодкий 200 г
олія соняшникова 100 г
цибуля зелена 100 г
кунжут 30 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо курочку су-від ТМ Наша Ряба кубиком 1*1 см

  2. Перекладаємо в глибоку тарілку та додаємо яйце, соєвий соус, олію кунжутну, крохмал і перемішуємо

  3. Обсмажуємо курочку на соняшниковій олії

  4. Перекладаємо на серветку для вбирання зайвого жиру

  5. Додаємо кисло-солодкий соус і перемішуємо

  6. Подаємо з відвареним рисом та посипаємо зеленою цибулею та кунжутом