На свята ми ласуємо смачними стравами досхочу. Після свят, аби дати організму перепочинок та простимулювати систему травлення, ідеальним стане розвантажувальний день. А саме – день на курячому філе.
Розвантажувальний день – це чудовий спосіб дати відпочинок органам травлення й навіть скинути 1-2 зайвих кілограмів. Він мінімізує наслідки святкових переїдань, усуває відчуття важкості у шлунку, допомагає запустити процес схуднення або ж уникнути повернення кілограмів при дієтах.
Розвантажувальні дні бувають різними. Це своєрідні монодієти, коли впродовж дня вживається лише один певний продукт. І цей продукт варто обирати до смаку. Аби процес був не лише корисним, а й приємним, не важким психологічно та фізіологічно.
Впродовж розвантажувального дня слід пам’ятати про декілька важливих правил:
▪ Вживання їжі повинні бути частими – 6-8 разів на день.
▪ Порції мають бути невеликими.
▪ Потрібно багато пити: негазованої води, трав’яних чаїв.
▪ Розвантажувальний день варто проводити не частіше одного разу на тиждень.
▪ На наступний день потрібно стримати себе від переїдань.
▪ Розвантажувальний день корисно доповнювати пішими прогулянками.
Розвантажувальний день на курячому м’ясі – один з найефективніших. Нескладний, поживний, смачний, універсальний*
Філе вважається ідеальним дієтичним продуктом, у якому найнижчий вміст жиру та холестерину. Свіже філе містить 19 г білка на 100 г продукту та всього 98 ккал. Тож ця частина курки буде оптимальною для того, щоб розвантажити шлунок та наситити організм необхідними білками. Білок в нашому раціоні забезпечує енергію, підтримує настрій і когнітивні функції.
Рекомендуємо обирати тільки якісне та свіже м’ясо. «Наша Ряба» – це надійний бренд, який гарантує якість курятини та вже 21 рік поспіль піклується про здоров’я споживачів. Продукція бренду не містить антибіотиків та гормонів росту.
1. Відваріть 700 г курячого філе без шкірки, не додаючи сіль та спеції. За бажанням можна додати зелень. А якщо у вас немає світла або часу на приготування, рекомендуємо спробувати ніжну та соковиту Курочку Су-від, яка вже готова до вживання!
2. Розділіть м’ясо на 6 порцій.
3. Їжте кожні три години та не забувайте пити багато негазованої мінеральної води близько – 2 л в день.
Якщо провести день лише на курячому філе вам складно, то є більш щадні варіанти: можна комбінувати курку (500 г) з яйцями (3 шт.) або з нежирним кефіром (600 мл).
*Зверніть увагу, що розвантажувальний день на курячому м’ясі протипоказаний людям, що мають захворювання нирок.